Menu
Rudzu grauzdiņi ar trifeļi aioli
Baltijas reņģes, bietes, kartupeļi, sīpols, ola, majonēze.
Cūkgaļas un jūras zāles kroketes ar turku zirņu un kaltēto tomātu humusu un pikanto ogu gēlu
Laša seviče ar marinētu fenheli, aioli, kumgua un jūraszālēm
Piļu terīns ar dillēm ar smiltsērkšķu želeju un pīļu pastēti
Ābolu tarte ar vaniļas saldējumu alus karamelē
Laša, cukini, tomātu un šitakē zupa
Krēmveida apdedzinātu tomātu un chorizo zupa ar karamelizētiem sīpoliem un aunazirņiem
Cepti kartupeļi ar parmezānu un trifeles ar mīdijām
Apecpts Atlantijas lasis ar burkānu biezeni, marinētu fenheli un jūraszālēm
Argentīnas ribeye ar baklažānu krēmu un šitaki alus mērce